Vind je verwarmingsketel aan de beste prijs

Met deskundig advies helpt een erkende installateur je met het maken van de juiste keuze. Twijfel niet te lang en laat onze deskundige specialisten langskomen voor vrijblijvend adives en een gratis offerte.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt

Waarom een condensatieketel plaatsen?

Verwarmingsketels: vergelijk offertesOmarmd worden door een heerlijke warmte en tegelijkertijd besparen op de energiefactuur, dat is wat een verwarmingsketel belooft! Is jouw huidige verwarmingsketel meer dan 20 jaar oud en een ware energievreter? Maak dan plaats voor de nieuwe generatie.

  • Hoe vervang ik mijn oude CV-ketel? Het vervangen van je oude verwarmingsketel is sowieso een goed idee. Toch gebeuren hier nog regelmatig blunders bij. Waar moet je op letten?
  • Is een nieuwe CV-ketel duur? Voor je met je nieuwe condensatieketel kan besparen, moet je eerst uitgeven. Hoewel een condensatieketel niet goedkoop is, levert dit je wel een mooie besparing op van € 715 per jaar en een rendement van tot wel 109%.
  • Vergeet de keuring van je CV-ketel niet! De keuring van een CV-ketel is verplicht en kost gemiddeld zo’n € 125. Deze prijzen kunnen echter variëren. Vraag hiervoor steeds raad aan een expert.

Getuigenissen

“Ik ben een volledige woning aan het renoveren. Voordien was een mazoutketel aanwezig, maar deze werd afgekeurd. Ik was dus dringend op zoek naar een nieuwe ketel en meer specifiek naar de installatie van een CV-ketel op gas die later aan vloerverwarming gekoppeld kon worden. Via verwarmingsketel-gids vond ik niet alleen de nodige info, maar kon ik ook snel verschillende offertes vergelijken van experten uit de buurt.”

Familie Desmet uit Ninove